СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 04.06.2018 – 10.06.2018

x


По различни поводи на вас ви се налага да сте доста инициативни, борбени, да отстоявате своите интереси. В този процес може да попаднете в ситуация от рода на: „старата песен на нов глас“, а може да възникнат предложения, идеи от миналото, които пак са актуални и способни да трансформират социалния ви статус генерално.

Онова, което предприемете сега, може да се окаже отправна точка и лайтмотив за идните близо 6 месеца. Вероятно е от водещо значение да избирате добре целите си, да си изградите стратегия, да действате, това няма да остане без последици и незабелязано, напротив, ще доведе до пробив или успехи, на които после пак така ще разчитате дълго, вероятно и през идните години.

Водите емоционални разговори, чувате подобни новини, показващи по-далечни перспективи на развитие или хора стоящи далеч от вас – буквално или в преносен смисъл, преобръщат бъдещите ви планове, влияят ви много силно.

Мнението ви по важни въпроси, касаещи близки, любими хора или роднини се трансформира, „сверявате си часовника“ с реалността, а това винаги е повод за оптимално правилни решения.

Разходите ви нарастват, парите буквално могат да изтичат между пръстите ви, ако това е планирано от ваша страна и е с цел да си доставите удоволствие, вероятно всичко е наред. Но все пак е добре да се пазите от подвеждане, манипулации, които да се отразят и на джоба ви. Може да попаднете в ситуация вие да плащате „сметката“, дори и да не сте я поръчвали, внимавайте, пазете интересите си…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в офиса, направете го стилен.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ