СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 05.10.2020 – 11.10.2020

x


Това, което въодушевява или успокоява повечето от вас, са взаимоотношения с любими хора, които играят ролята на своеобразен буфер от нарастващо напрежение в последно време.

Вие сте в чудесен период да оздравите романтични връзки или да изчистите някои недоразумения, които може и да са ескалирали в последно време като различия, изненади, показващи „слаби звена“.

Проявите на толерантност, може би даването на повече свобода в един по-широк смисъл или пък освежаване, разнообразяване на контактите ви чрез подходящо общуване, дори забавления, ще има своето подчертано и укрепващо отражение…

На този фон ежедневието на мнозина е натоварено с ангажименти над средното ниво, в края на тази и началото на следващата седмица могат да се появят нови обстоятелства, които да изискват вид реформи на работното ви място или при изпълнение на служебните ви ангажименти.

В друг случай – от вас ще се изисква да се доказвате повече на работното си място, за да извоювате по-престижни позиции или като минимум да не бъдете изместени. Не пренебрегвайте някои предизвикателства, те могат да изискват по-радикални мерки или специално внимание, за да не ескалират в неконтролируем процес до края на октомври и със съответните последици.

Чудесен признак ще е, ако всичко е спокойно, ще можете да разчитате и на това в бъдеще, в известен смисъл кариерното ви израстване ще е гарантирано в този случай.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ