СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 05.11.2018 – 11.11.2018

x


Новолунието от 7 ноември ще ви даде шанс да обновите партньорските си отношения, да ги насочите в една по-позитивна посока. Ще имате шанс да увеличите популярността си, да подобрите обществените си позиции, ще има на кого да разчитате, особено, ако се нуждаете от подкрепа.

Възползвайте се от Новолунието, за да усилите тази тенденция, да зададете нов и по-позитивен тон в контактите ви с важни за вас хора. Ако все пак това не винаги е възможно, тогава през тази седмица това ще бъде особено очевидно и вие ще бъдете принудени да смените тактиката, да отворите нова страница в живота ви, която ще е и нов етап във фона ви на съществуване, пряко свързан или определен по някакъв начин от определени личности.

През тази седмица може да се ориентирате по съвсем естествен начин към по-практични цели, които могат и трябва да защитят интересите ви. Все по-ясно ще поставяте въпроси от рода на – до колко получавате адекватна подкрепа и разбиране от отсрещната страна. Това може да се превърне в повод да преговаряте, също да вземете по-смели и радикални решения относно бъдещото ви развитие. Поне и за сега се появяват първи сигнали, идеи в тази посока. След около година, ако сте си „изиграли правилно картите“ и следствие на подкрепа /от лични, делови партньори, влиятелни личности/- вашето благосъстояние може да се повиши в пъти. Не е изключено и да ескалират приоритети с наследства, които ще се разгърнат все по-настойчиво и през идните месеци.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ