СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 05.12.2022 – 11.12.2022

x


Повечето от вас може да имат усещането, че са на прага на житейски кръстопът или трябва да направят важен избор и на практика може да е точно така.

В основата на вашите решения и съответни преобразувания може или трябва да бъде оценката – какво наистина е най-важно и ценно за вас.

Също, кой допринася за вашето благоденствие или пък точно обратното – нанася ви морални или финансови щети.

Ако има такива личности от вашето обкръжение, с които вие сте в конфликт на интереси това ще бъде по-видно от обикновено и ще изисква от вас да вземете мерки.

Някои от вас ще потърсят и ще открият общи и обогатяващи цели с важни за тях хора. Може да разчитате на натрупан опит и авторитет, които демонстрирате и които ще ви действат стабилизиращо. Същевременно – трябва да се дистанцирате от личности, които могат да нанесат реални загуби…

Ако в миналото са възникнали спорни казуси, които касаят благоденствието ви – изчистете ги сега чрез радикални мерки. Хубаво е да сте по-внимателни и при взаимодействието с финансови институции.

Подходящо време да скъсате връзки или договори, които ви нанасят щети, да обедините усилия с хора, които могат да ви помогнат, с които имате общи и обогатяващи цели, дори и това понякога да изисква доза компромис от ваша страна или пък да платите някаква цена.

На кого и в каква степен можете да разчитате – в значима степен разбирате в дните на пълнолунието, което е на осми декември. През втората част от седмицата по различни поводи ще сте склонни да обмисляте по-далечни перспективи на развитие.

На 10 декември Венера, вашата покровителка, ще премине в зодиакалния знак Козирог и ще остане в този сектор до 3-ти януари 2023 г.

Докато Венера е в Козирог вие ще сте по-склонни от обикновено да проявявате доза консерватизъм, няма да губите от поглед практични цели, които допринасят за по-добрия ви социален статус, напротив и това ще допринесе за налагането на вашия авторитет и не само.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако не сте успели да привлечете внимание през седмицата, петък е вашият ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ