СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 06.01.2020 – 12.01.2020

x


Настоящият период е като оптимален срок, през който можете да преобразите социалния си статус, имидж, като действате креативно, допускате нещо ново и различно в живота си, също имате ясни, конкретни цели и действате в тази посока, а звездите ще ви подкрепят.

Мечтите ви стават по-смели, може да са свързани с някаква идея, която да ви помогне да разчупите статуквото и да завоювате нови, по-високи върхове, това може да е свързано с повишение в службата, обогатяване на знанията и придобиване на по-висока квалификация или, ако се възползвате от така – да се сдобиете с оптимални за вас резултати.

Хора, стоящи далеч от вас – буквално или в по-общ смисъл, ви указват подчертано влияние, могат да определят вектора ви на развитие, в повечето случаи ефектът ще е благотворен, особено, ако се стремите да преговаряте, общувате с влиятелни, власт-имащи персони.

Ако това е тема, която ви интересува, можете да насочите в позитивна посока въпроси, които се отнасят до уреждане на документи, справяне с юридически казуси и т.н.

Влиянието на повечето от вас се разширява, може да се сдобиете с по-голяма популярност и със съответните позитиви или на хоризонта ще изплуват конкретни персони, които ще ви подкрепят, ще сбъдват ваши мечти, ще ви помагат – стига да искате, за да ви се помогне или даде.

Все пак е важно да избирате компанията си, защото може да има някои персони, които не са чак толкова доброжелателни.

През втората част на периода информационният поток се усилва – едни връзки ще се оздравят, преобразят, но онези, които са некачествени ще бъдат прекратени.

Всичко случващо се има дълготраен, трудно отменяем ефект, имайте го предвид и пренасочвайте тенденциите в оптимално подходяща за вас посока с преговори, разяснителни разговори и като не губите по-далечни цели от поглед.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Безкрайно синьо като небето…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ