СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 08.08.2022 – 14.08.2022

x


Върху вас може да се фокусират големи очаквания или по различни поводи вие често ще се оказвате в център от внимание, проводник на промени, както за вас самите, така и за близкото ви обкръжение.

Марс все още е във вашия зодиакален знак и натяга известно напрежение в душата ви, това е енергия, която можете и трябва да канализирате в оптимално продуктивна посока, която е прогресивна за вашето бъдеще, а не разрушителна.

Ако не губите целите си от поглед, тогава всички предизвикателства могат да се превърнат в полза.

Въпреки всичко, вие може да изпитвате вид нетърпение, така че да се освободите от всичко, което ви ограничава или не ви носи удовлетворение. Действайте стратегически, бъдете по-гъвкави и всичко ще е наред.

През седмицата може да водите доста емоционални разговори, които ще разкриват истини във вашите връзки, могат да ги преобразяват, това може да ви помогне да погледнете на част от близкото си обкръжение от един друг ъгъл, също в по-далечна перспектива.

Ако има някакви недоизказани истини или тайни – те ще изплуват на повърхността, нека това да подейства оздравително. Ако това е невъзможно – тогава ще прекратите контакти, дори договори, които са изживели своето време. От 11 август Венера, вашата покровителка, вече ще транзитира през зодиакалния знак Лъв, този преход и на този етап, както и през следващата седмица, ще ви подейства успокояващо, стабилизираща по различни начини и поводи.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени