СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 08.11.2021 – 14.11.2021

x


През тази седмица вие можете да стабилизирате и подобрите партньорските си отношения, стига да искате и те да са перспективни. Това може да се случи като обсъждате по-далечни перспективи на развитие, можете да разнообразите или освежите чувствата си, ако решите да промените за малко средата си…

Ако визията ви за щастие и подкрепа се разминава между вас и човека до вас, тогава това ще бъде по-видно от обикновено и със съответните последици.

Обединяващо правило е, че се намирате в силно трансформиращ период в любовта, а посоката много зависи от вашите желания, от това какво се е натрупало в миналото, също трябва да се подчертае, че сега най-много можете да влияете на тенденции и можете да се възползвате, после резултатите ще се закодират трайно.

Ако сте сами – можете да срещнете любовта на път или да привлечете внимание на човек, който е далеч стоящ от вас, буквално и в по-широк смисъл…

В работата ви пак така ескалират преобразувания, които са като скачени съдове за подкрепата, която можете или трябва да получите от страна на хора, които влияят на кариерното ви развитие. Може да имате усещането, че околните ви предизвикват и на практика да е точно така. Вие може да решите да отговорите на повишени изисквания, претенции, помага ви високата квалификация, разширение на вашето влияние, включително от някои колеги или високо-поставени персони, може и такива, които са извън традиционното ви обкръжение. Важно е да разчупите статуквото, да излезете извън някои рамки, да гледате в по-далечна перспектива, за да изберете вярната посока.

Популярността ви расте, ще има лица, които ще ви „подават ръка“, други ще ви „спъват“, вие трябва да изберете внимателно стратегия, кого допускате до себе си, от кого да страните, това в значима степен ще определи постиженията ви и може да се превърне в превратна точка.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Изцяло в бяло – мото на деня.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ