СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 08.11.2021 – 14.11.2021

x


През тази седмица вие можете да стабилизирате и подобрите партньорските си отношения, стига да искате и те да са перспективни. Това може да се случи като обсъждате по-далечни перспективи на развитие, можете да разнообразите или освежите чувствата си, ако решите да промените за малко средата си…

Ако визията ви за щастие и подкрепа се разминава между вас и човека до вас, тогава това ще бъде по-видно от обикновено и със съответните последици.

Обединяващо правило е, че се намирате в силно трансформиращ период в любовта, а посоката много зависи от вашите желания, от това какво се е натрупало в миналото, също трябва да се подчертае, че сега най-много можете да влияете на тенденции и можете да се възползвате, после резултатите ще се закодират трайно.

Ако сте сами – можете да срещнете любовта на път или да привлечете внимание на човек, който е далеч стоящ от вас, буквално и в по-широк смисъл…

В работата ви пак така ескалират преобразувания, които са като скачени съдове за подкрепата, която можете или трябва да получите от страна на хора, които влияят на кариерното ви развитие. Може да имате усещането, че околните ви предизвикват и на практика да е точно така. Вие може да решите да отговорите на повишени изисквания, претенции, помага ви високата квалификация, разширение на вашето влияние, включително от някои колеги или високо-поставени персони, може и такива, които са извън традиционното ви обкръжение. Важно е да разчупите статуквото, да излезете извън някои рамки, да гледате в по-далечна перспектива, за да изберете вярната посока.

Популярността ви расте, ще има лица, които ще ви „подават ръка“, други ще ви „спъват“, вие трябва да изберете внимателно стратегия, кого допускате до себе си, от кого да страните, това в значима степен ще определи постиженията ви и може да се превърне в превратна точка.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени