СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 11.11.2019 – 17.11.2019

x


Пълнолунието от 12 ноември осветява партньорските ви отношения /лични или делови/, вие имате шанс да ги оздравите, имате възможност да изгладите евентуални недоразумения между вас и важни за вас личности. Ако е имало спорни въпроси или неразрешени казуси между вас – сега ви се дава право на втори опит да ги изчистите, да ги насочите в една по-положителна за вас посока.

В друг вариант може да възобновите стара връзка, да си върнете вид опека, която сте изгубили.

Информационният поток е много усилен, чувате интересни предложения, които ви връщат назад в миналото, въпрос на избор е дали ще ги приемете.

При всички случаи периодът е изключително благоприятен да преобразите живота си в една по-позитивна посока чрез сътрудничество, преговори, разяснителни разговори, които ще се превърнат в повод за вид стабилизация и просперитет на различни нива.

Популярността ви расте, няма да ви липсва внимание и подкрепа и може да заемете по-престижни позиции в колектив, влиянието ви да нарасне. Вероятно не всички ще са чак толкова доброжелателни, но личности, които ви носят щета ще могат да бъдат лесно идентифицирани, ще притежавате достатъчно ресурси, за да се справите с негативното им влияние, да ги отстраните от пътя си и т.н.

Ежедневието е много натоварено, но и резултатно, може да извършите своеобразен завой или осезаеми преобразувания на работното място, може да повишите доходите си следствие на одобрение от страна на персони, които отговарят за благоденствието ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени