СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП телец 12.04.2021 – 18.04.2021

x


До 14-ти април вашата покровителка Венера транзитира през Овен, така че голяма част от събитията се движат за вас повече по инерция и нека това да ви зарадва, при всички случаи ще ви даде шанс да сбъднете ваша тайна или съкровена мечта, за която сте полагали усилия до този момент, това може да ви подейства обогатяващо, буквално и в преносен смисъл.

Ако се движите в правилна посока, тогава звездите сега ще материализират полагане от вас усилия и през изминалите месеци, вие ще получите своеобразна награда за това.

Новолунието от началото на седмицата ще ви даде право на втори шанс, евентуално да наваксате с пропуски, ако се налага и т.н. Повечето от вас ще се радват на вид благодетел, не явна опека или това е стечение на обстоятелствата, което пак така е на ваша страна. От 15-ти април Венера вече ще транзитира през вашия зодиакален знак, където тя е в най-голямата си сила.

Вие ще усетите това влияние със способността ви все по-лесно да привличате внимание, одобрение, онова, което отчитате за важно за вас. Същевременно ще навлезете в процес на преоценки на хора и обстоятелства, които по-скоро ви дестабилизират или не кореспондират с визията ви за бъдещо развитие, ще усетите тази тенденция по-силно през следващите около две седмици, когато ще трябва добре да преценявате всяка своя стъпка, защото  перспективите на развитие ще зависят основно от вас, дребни действия ще имат широко отражение, но това е сила и голяма отговорност едновременно…

За това ще говорим през следващите седмици. На този етап трябва да имате предвид също така, че ескалират повишени разходи, в оптимален случай те ще бъдат полезни инвестиции, но не е изключено да се провокират и от негативни влияния от хора, които влияят на благоденствието ви.

Имайте го предвид и не се предоверявайте или бъдете по-внимателни и по въпроси, които се отнасят до приходи и разходи, финансови приоритети и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес носим лятна джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ