СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 14.08.2023 – 20.08.2023

x


Това новолуние от 16 август ви дава шанс да обновите и промените най-близката си среда на съществуване, приоритетно във вашия дом и семейство.

Можете да наваксате с изостанали дела, да изчистите евентуални недоразумения, понякога като действате различно, за да получите по-добър резултат от преди.

Може да направите стъпки, които да „сменят декорите около вас“, така че да превъртите предизвикателства в полза и всичко това да допринесе за комфорта ви на съществуване.  Обединяващо правило е, че се изисква да допуснете нещо ново и различно, защото статуквото не може да бъде съхранено.

Ако това не е ваша тема, тогава вътрешно безпокойство, своеобразен бунт и ваши собствени революционни настроения може да се превърнат в повод да преобразите живота си на всички нива и от „корен“. Добрата новина е, че влияете много силно на тенденциите, в известна степен може да се каже, че крайният резултат се определя от вашите собствени желания, инициативи…

Намирате се в чудесен период да подобрите ваши партньорски връзки или такива, с любими хора. Мнозина ще притежават доза късмет и ще се почувстват подкрепени от важни за тях личности, понякога и обстоятелства, които сработват чудесно. Ако имате собствен бизнес, тогава можете да направите пробив в избрано от вас направление. Ако имате деца, те ще са повод за гордост или можете да хармонизирате, подобрите отношенията си, ако се нуждаете от това.

Въпреки натовареността ви, мнозина ще намират време и за развлечения, които ще порадват сърцето ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Оставете стилът ви да говори вместо вас.

Ако сте пропуснали
Най-четени