СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 15.11.2021 – 21.11.2021

x


През тази седмица предстои пълнолуние, което е с частично лунно затъмнение, а това означава, че през цялата седмица ще ескалират достатъчно важни или значими събития, които касаят важни за вас отношения, лични или делови.

Ако между вас и партньора ви, приоритетно за вас личност – в миналото е настъпило недоразумение, тогава сега вие можете или трябва да го изчистите, ако желаете разбира се.

При повечето от вас ще се изисква действително да проявите по-голяма адаптивност в отношенията си, да ги обновите, освежите, така че да премахнете всичко деструктивно, което ви влияе. В тази посока ще е полезно да балансирате между вашите интереси и тези на отсрещната страна.

Това, което може да укрепва вашите чувства, да премахва различия, това може да бъде  поглед в по-далечно бъдещо развитие, обсъждане на подобни теми, намиране на общ интерес или визия за предстоящо развитие. Иначе може да имате усещането, че отсрещната страна не е твърде толерантна, държи се агресивно или неуместно, може да има и причина за това и е подходящо да я отстраните заедно.

При всички случаи в дните на пълнолунието /19-ти, 20 ноември/- случващото се е с широко отражение и трудно отменяемо, показателно като минимум…

Насочвайте внимателно през тези дни и живейте така, както бихте искали да бъде и поне през следващите около две седмици…

В работата ви също може да ескалира конкуренция, повишени изисквания, избягвайте евентуални конфликти, за да сте по-спокойни…

Добрата новина е, че повечето от вас ще се радват на подкрепа от страна на колектива, в който съществуват или пък от страна на приятели, с които да се разтоварят от евентуално напрежение.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от VALENTINO

Жилетка от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Боти от SEE BY CHLOÉ

Боти от SEE BY CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от SAINT LAURENT

Яке от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете се забележително за страхотната седмица, която ви предстои.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ