СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 16.12.2019 – 22.12.2019

x


Вие сте в трансформиращ период, който като че ли на този етап се определя повече от важни за вас хора, партньори, лични или делови. В близкото ви обкръжение може да има енергична личност, която ви стимулира да се развивате в определена посока и то в по-далечно бъдеще. В повечето случаи влиянието ще е позитивно, допринасящо за собственото ви израстване, вероятно придобиване на подобри социални позиции, ако условията ви на съществуване го позволяват.

Въпреки всичко понякога може да имате усещането, че определени личности твърде агресивно навлизат в пространството ви, а понякога, че се налага подчертано да се съобразявате с тях, те се стремят да ви променят и т.н. Каквото и да е, сега е подходящ моментът да насочите взаимоотношенията си в една по-позитивна посока. Резки завои едва ли са възможни, голяма част от тенденциите вече са зададени, но в съответното направление можете да коригирате, да въздействате, като се стремите да се възползвате от енергията на отсрещната страна, а не да й се противопоставяте.

Нивото на справяне ще рефлектира и върху финансовото ви състояние, онова, което имате общо.

Ще трябва да се пазите от некоректно въздействие от страна на колектив, в който съществувате – приятели, колеги, за да не ви навредят, предизвикат загуби.

В оптимален вариант, ако някой е подвеждащ, ще можете да го идентифицирате, а това винаги е полезно. В друг случай – ще инвестирате повече в себе си…

Венера преминава във Водолей на 20 декември и ще ви подейства освобождаващо. До 13 януари 2020г. вие ще се представяте в различна светлина, която ще изненадва околните. Ще привличате по-лесно внимание, ще имате шанс да подействате позитивно на имиджа си, обществено положение и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в офиса, направете го стилен.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ