СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 17.05.2021 – 23.05.2021

x


До 20 май Слънцето е във вашия зодиакален знак и през това време вие можете да извоювате успехи, на които после да разчитате дълго, през идните месеци, а вероятно и лична година. Това важи подчертано за рождениците през тази седмица, но и всички останали в различна степен.

Успех ви носят високата квалификация, покровителство от влиятелна или власт имаща личност, общуване с хора извън близкото ви обкръжение или евентуални пътувания.

Голяма част от тенденциите се движат повече по инерция, според зададена вече тенденция, но други е хубаво вие да отключите…

През цялата седмица можете да действате целесъобразно интересите си и да спечелите нещо ценно за вас – опека, подарък, повишение, по-добро обществено положение.

Постепенно ескалира нова тенденция – необходимост да направите преоценки на приоритети като приходи и разходи. Не е изключено да има необходими или неизбежни плащания, но все пак е препоръчително да бъдете по-внимателни, за да избегнете дестабилизация на материалното ви състояние. Какво може да ви въздейства по този начин и да предизвика загуби? Анализирайте го, вземете мерки, в началото винаги по-лесно се влияе, а сега се очертават и по-дългосрочни перспективи или случващото се е с широко отражение.

Хубаво е и да се пазите от измами, подвеждане, да отстраните хора или обстоятелства, които ви нанасят щети – ще бъде една от водещите задачи сега и до началото на юли.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ