СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 17.05.2021 – 23.05.2021

x


До 20 май Слънцето е във вашия зодиакален знак и през това време вие можете да извоювате успехи, на които после да разчитате дълго, през идните месеци, а вероятно и лична година. Това важи подчертано за рождениците през тази седмица, но и всички останали в различна степен.

Успех ви носят високата квалификация, покровителство от влиятелна или власт имаща личност, общуване с хора извън близкото ви обкръжение или евентуални пътувания.

Голяма част от тенденциите се движат повече по инерция, според зададена вече тенденция, но други е хубаво вие да отключите…

През цялата седмица можете да действате целесъобразно интересите си и да спечелите нещо ценно за вас – опека, подарък, повишение, по-добро обществено положение.

Постепенно ескалира нова тенденция – необходимост да направите преоценки на приоритети като приходи и разходи. Не е изключено да има необходими или неизбежни плащания, но все пак е препоръчително да бъдете по-внимателни, за да избегнете дестабилизация на материалното ви състояние. Какво може да ви въздейства по този начин и да предизвика загуби? Анализирайте го, вземете мерки, в началото винаги по-лесно се влияе, а сега се очертават и по-дългосрочни перспективи или случващото се е с широко отражение.

Хубаво е и да се пазите от измами, подвеждане, да отстраните хора или обстоятелства, които ви нанасят щети – ще бъде една от водещите задачи сега и до началото на юли.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Провансалски нотки в събота.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ