СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 21.05.2018 – 27.05.2018

x


Вашата покровителка Венера още в началото на седмицата ще премине в зодиакалния знак Рак и ще ви направи по-емоционални, същевременно ще се усили интуицията ви, склонността ви да действате инстинктивно, за да защитите интересите си и всъщност така е правилно – по един бърз и неочакван начин вие ще може да откриете най-верния път към вашите успехи. 

По различни поводи ви се налага да отстоявате вашето място под Слънцето – това може да бъде повишена конкуренция, а може и да са преувеличените ви амбиции, които сега действително могат да въздействат положително на онова, което имате – общо, а в частност – доходи, евентуално повишение, получаване на бонус и т.н. Колкото сте социално покривни, толкова по-значими резултати можете да постигнете. Това засяга предимно родените в първи деканат на зодията, но и всички останали в различна степен.

Водите разяснителни разговори, които осветляват бъдещи перспективи на развитие във вашите взаимоотношения, възможно е да вземете важни решения… Аспектацията на звездите изисква да направите известен компромис или да внесете някакво обновление във вашите връзки, още по-добре, ако включите и някакъв общ проект, вид интерес и т.н. В края на седмицата може да чуете новини, които засягат по-далечни перспективи на развитие, те също може да са свързани с договори, евентуални пътувания или хора, стоящи далеч от вас. Обърнете внимание на чутото, то ще ви покаже всички шансове и евентуални предизвикателства, които ще ви занимават през идните месеци, оценете ги, насочвайте своевременно…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в офиса, направете го стилен.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ