СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 25.01.2021 – 31.01.2021

x


Повечето от вас са под въздействие на силни желания, които ви подтикват да промените начина си на живот, да разчупите статуквото, за да подобрите комфорта си на съществуване или чувство за щастие в един по-широк смисъл. Причините за това могат да бъдат различни – собствената ви и покачваща се амбиция или това са външни фактори, които ви провокират точно в тази посока.

Пазете се от нервно напрежение, което може да ви подтикне да действате спонтанно и необмислено…

През тази седмица може да произтече важно събитие, което да се отчете за положително за вас, да ви даде шанс да направите пробив в кариерното си развитие или по-добър социален статус, крайният резултат много ще зависи от собствената ви реакция, дали вие сте готови да отговорите на нови предизвикателства и да ги приемете, дали бихте ги стимулирали… Ако случващото се не е по вкуса ви, тогава вие може да направите рязък завой, съответно да се откажете от настоящо кариерно развитие и да вложите усилията си към нещо друго и по-перспективна, кореспондиращо с вашия път и предопределеност.

Вашите партньарски отношения също ще се тестват за здравина, в крайна сметка ще си направите равносмески и по-задълбочен анализ до колко човекът до вас отговаря на очакванията ви и със съответните последици.

Добрата новина е, че звездите ви дават по-широки възможности да въздействате, в много от случаите крайният резултат действително ще зависи от вашите действия, желания и т.н., вие ще насочвате тенденциите, това е сила, но и отговорност.

Полезно е да погледнете в по-далечни перспективи на развитие, за да стигнете там където искате, но не някъде другаде, за да набележите всички предстоящи преобразования и варианти, които ще са най-добри за вас. При всички случаи звездите ви дават шанс да надникнете в по-далечното бъдеще и да видите до какви върхови постижения може да достигнете през 2021 година, кой или какво ви подкрепя, може да допринесе за вашето благоденствие или спокойствие, какво трябва да отстраните от пътя си.

Случващото се през тази седмица може да има широко отражение и за идните месеци, дребни действия имат широко отражение и вие сами ще се убедите в това.

На 28 януари предстои пълнолуние, което е едно от най-важните за вас, насочвайте съзнателно в една посока, която искате да бъде продължена за много дълъг период от време…

Повечето от вас ще преминат през своеобразен катарзис, вид метаморфоза и в повечето случаи това ще се превърне в повод за нови и по-широки хоризонти на развитие или поне пред вас ще се отключат алтернативи, ако търсите такива.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Готови сме за летни партита!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ