СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 27.03.2023 – 02.04.2023

x


През настоящия период може да разкриете пред околните качества, които сте потискали до този момент, а така по един естествен начин да отключите нови и непознати до този момент възможности.

Може да сте силно привлечени или обсебени от желание за промяна и да станете проводник на такава, както за вашия собствен живот, така и на околните.

Ако до скоро не ви е достигал кураж да рискувате, сега рязко ще демонстрирате нов облик и, ако добре сте преценили посоката, която искате да обновите, тогава ще може да стигнете много далеч и ще материализирате вашите намерения, понякога и по един неочакван и спонтанен за вас начин.

Водите доста конструктивни разговори, чрез които ще можете да привлечете влиятелна или власт имаща подкрепа, ще имате шанс да наложите мнението си, да се справите с повишена конкуренция, самите вие да заемете по-престижни и обществени позиции вследствие на вашата собствена инициативност, но и онова, което вече се е натрупало в миналото като тенденция и сега дава резултати. Някои от вас ще подпишат дългосрочни договори, други ще постигнат подобни договорки, ще вземат решения, които имат дългосрочно отражение.

В обкръжението ви може да има личност или да нахлуе такава, която ви ентусиазира, стабилизира, концентрира, мотивира…

Не е изключено да имате някакви скрити или недоизказани цели, паралелни шансове и до колко те са осъществими пак така ще разберете към настоящия момент.

Твърде вероятно е нещо да ви зарадва и да създаде пред вас допълнителни пътища да осъществите мечтите си, да разширите хоризонтите си на развитие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Може да носите каквото ви харесва и както ви харесва. Важното е да изглеждате женствена и секси.“, Вивиан Уестууд

Ако сте пропуснали
Най-четени