СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 27.03.2023 – 02.04.2023

x


През настоящия период може да разкриете пред околните качества, които сте потискали до този момент, а така по един естествен начин да отключите нови и непознати до този момент възможности.

Може да сте силно привлечени или обсебени от желание за промяна и да станете проводник на такава, както за вашия собствен живот, така и на околните.

Ако до скоро не ви е достигал кураж да рискувате, сега рязко ще демонстрирате нов облик и, ако добре сте преценили посоката, която искате да обновите, тогава ще може да стигнете много далеч и ще материализирате вашите намерения, понякога и по един неочакван и спонтанен за вас начин.

Водите доста конструктивни разговори, чрез които ще можете да привлечете влиятелна или власт имаща подкрепа, ще имате шанс да наложите мнението си, да се справите с повишена конкуренция, самите вие да заемете по-престижни и обществени позиции вследствие на вашата собствена инициативност, но и онова, което вече се е натрупало в миналото като тенденция и сега дава резултати. Някои от вас ще подпишат дългосрочни договори, други ще постигнат подобни договорки, ще вземат решения, които имат дългосрочно отражение.

В обкръжението ви може да има личност или да нахлуе такава, която ви ентусиазира, стабилизира, концентрира, мотивира…

Не е изключено да имате някакви скрити или недоизказани цели, паралелни шансове и до колко те са осъществими пак така ще разберете към настоящия момент.

Твърде вероятно е нещо да ви зарадва и да създаде пред вас допълнителни пътища да осъществите мечтите си, да разширите хоризонтите си на развитие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени