СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 27.04.2020 – 03.05.2020

x


Мнозина, особено родените през април, но и всички останали в различна степен, усещат прилив на енергия, желание да променят нещо в живота си и то по-осезаемо. Вероятно си има причина за това, например вие може да се чувствате притиснати от статукво, което вече не ви удовлетворява, нуждаете се от повече свобода или пък това е онзи сюблимен момент, през който можете да определите много или всичко за бъдещото си развитие и то по ключови въпроси, които се отнасят до социален статус – общо, кариерно развитие, брачни отношения.

Трябва внимателно да балансирате между отговорности, които трябва да поемете, но и вид обновление, допускане на нещо ново и различно, но и раздяла с онова, което е изживяло своето време…

Все пак нищо ново не прораства върху старо, но трябва внимателно да прецените от какво да се освободите, към какво ново да се ориентирате. Ще имате достатъчно подсказки в тази посока, ако нещо не върви, вероятно не бива да го насилвате, а да опитвате нещо различно и водещо до по-добър и различен резултат.

Може да сте обзети от гениални идеи, често да се оказвате в център от внимание, дебати, които вие инициирате и се превръщате в проводник на бързи промени във вашия собствен живот, но и този на близкато ви обкръжение.

Все още сте в доста подкрепящ ви период да подействате позитивно на доходите си, но през тази седмица могат да възникнат и допълнителни разходи, в оптимален вариант – това са полезни или неизбежни инвестиции.

Все пак е добре да се пазите от некоректно влияние на определени персони, които са способни да ви нанесат щети… Не се предоверявайте, внимавайте, ако подписвате финансови документи.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Безкрайно синьо като небето…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ