СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП телец 27.07.2020 – 02.08.2020

x


По различни поводи се фокусирате върху приоритети, които са свързани с базисна сигурност. Тя може да се символизира от вашето семейство, условия на  съществуване у дома, битови, имотни казуси и т.н. Каквото и да е, промени в горе-изброените сфери от вашия живот са доста вероятни, но в повечето случаи вие ще се превръщате в проводник на вид преобразувания, те ще зависят основното от собствената ви инициативност. Вие може да имате подчертано желания да подобрите комфорта си на живот, да се освободите от тежести или друго, което считате, че е изживяло своето време.

Може да действате изненадващо за околните, да използвате нещо съвсем различно като подход, за да постигнете пак така различен и по-добър резултат. Звездите ви подтикват да промените нещо в социалния си статус, за да намерите своето най-правилно място под Слънцето, но без да правите повече кой знае какви компромиси и това е един от най-благоприятните моменти за това.

Все пак е препоръчително да предприемате действия, които са с по-далечна перспектива на развитие, всичко е добре обмислено, защото последиците действително ще бъдат такива.

Продължавате да водите напрегнати разговори, за да защитите интересите си, за да се справите с въпроси, които са останали неразрешени във времето. Вие можете, но е хубаво да си изградите предварително стратегия, която ще ви изведе като победители на финала.

Отстранете хора и обстоятелства, които ви нанасят повече щети, ще ги разпознаете…

Повишени разходи са повече от вероятни, може да имате усещането, че парите изтичат между пръстите ви, нека това да бъдат полезни инвестиции, а не нещо друго.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Има леопардово за всяка възраст.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ