СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 30.01.2023 – 05.02.2023

x


Вие се намирате в чудесен период през който можете и трябва да защитите вашите интереси като направите пробив в кариерното си развитие, повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват или пък утвърдите авторитета си и вид успехи, на които ще можете да разчитате през следващите месеци, а може и повече, така че да бъдете по-стабилни чисто финансово, но не е само.

Това, което ще ви помага и ще ви дърпа напред и нагоре, образно казано, това ще бъде вашата висока квалификация, собствените ви амбиции и инициативност.

Все пак може да се наложи да действате по-адаптивно, да допуснете нещо ново и различно,  което ще обнови живота ви и ще позволи вид прогрес да нахуе в него. Не е изключено да се налага да се откажете от нещо, за да придобиете друго и по-ценно или да платите своеобразна цена. Ще имате избор и от вас ще зависи крайния резултат и изход.

Повишени разходи сега са доста вероятни, но те може да бъдат полезни или неизбежни инвестиции във вас самите или по-светлото ви бъдеще.

Все пак ще бъде полезно да се пазите от конфликти на интереси, вид нечестност, нелоялна конкуренция, която може да ви нанесе щети.

Ако не се предоверявате, осланете се по-скоро на опита си, а не само на красиви думи и обещания, всичко ще е наред.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени