СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 30.04.2018 – 06.05.2018

x


Вие запазвате своята практичност, но тя е премесена с лекота, рационален подход, който ви помага да се издигнете „над нещата“ и по-лесно да се разделите с онова, което повече ви натоварва, отколкото да ви е полезно.

На път сте да оставите нещо зад гърба си с „гръм и трясък“, поне на този етап силно ви влече в тази посока, която ще ви направи по-свободни и щастливи. Като минимум – променяте линията си на поведение, която може да изненадва околните, но и вас самите понякога. Тенденцията е най-силна за родените през първи деканат на зодията, но и всички останали в различна степен.

Все пак, вие не губите интересите си от поглед, а само може да се прехвърлите от едни релси на развитие на други, а в този процес винаги възникват варианти, също възможности за взаимо-помощ, сътрудничество и т.н.

Теми, отнасящи се до по-далечни перспективи на развитие, внасят смут в душата ви, в друг вариант – това са приоритети с пътувания, хора стоящи „далеч от вас“, разрешаване на евентуални юридически казуси… На всичко изброено ще можете да влияете все по-силно и през целия май, това ще се превърне във фокусна точка, която ще се задържи поне до ноември и е способна да разшири границите на възможното пред вас, на успехите и т.н.

През това време водите разяснителни разговори с ваши партньори, вие насочвате как ще се развият те, но не бива да забравяте, че подкрепата която получавате до ноември е гаранция за истинското ви благоденствие, за това търсете съдружие, преговаряйте, това е „вашият месец“, бъдете оптимално инициативи, за да изградите най-добрата енергийна програма, която ще прораства през цялата ви идна година.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Флоралната рокля – едно от нах-хубавите модни клишета.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ