СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 01.02.2021 – 07.02.2021

x


Вие сте в творчески подем, а желанието ви да реализирате вашите мечти, да се освободите от всички тежести и ограничения е много силно и може да ви подтикне да действате крайно или пък рисково. В известен смисъл, сега сте в подходящ период действително да осъществите ваше сърдечно желание и да се разграничите от влияния, които ви нанасят щети. Същевременно обаче, не бива да се поемат прекалено големи рискове, ако не всичко в бъдещето развитие е добре планирано и бих казала в по-голяма степен – предвидимо.

Ретроградният Меркурий ще ви подтиква и ще ви даде възможност да не бързате и да изберете най-вярната посока като анализирате събития от миналото, така че да не повторите минали грешки или пък да промените нещо в подхода си, за да постигнете различен и по-добър резултат.

Повечето от вас ще се радват на доза късмет, така че дори и да има някакви предизвикателства пред вас, то вие ще имате избор, ще можете да ги преодолеете и все ще намирате начини. Най-много ще ви върви, ако в заниманията ви се дава известна свобода, можете да направите значими и съществени преобразования, ако имате собствен бизнес, те ще се отчитат за положителни, но вероятно ще изискват инвестиция и тя пак така трябва да е добре обмислена и без излишни рискове.

Мнозина са запленени от някаква любов или в друг случай – вниманието ви е силно привлечено от близки хора – това може да е вашият партньор, а може и да са деца, ако имате такива.

Около любимите ви хора се случват промени, които се отразяват и на вас, а в друг случай – вие самите сте склонни да погледнете на тях с други очи, защото теми от миналото се възвръщат, не са изключени и изненади… Нека това да се превърне в повод  да анализирате какво укрепва вашите отношения с хора, близки до сърцето ви  и какво ги дестабилизира.

Ако говорим за любовни връзки, ако съществува вид нечестност – тогава вие рязко ще прекратите съответните контакти.

В друг случай – ще си правите анализ – какво давате, а какво получавате насреща, това също ще ви подтикне да промените своите чувства, намерения и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петък е, личи си по усмивките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ