СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 01.02.2021 – 07.02.2021

x


Вие сте в творчески подем, а желанието ви да реализирате вашите мечти, да се освободите от всички тежести и ограничения е много силно и може да ви подтикне да действате крайно или пък рисково. В известен смисъл, сега сте в подходящ период действително да осъществите ваше сърдечно желание и да се разграничите от влияния, които ви нанасят щети. Същевременно обаче, не бива да се поемат прекалено големи рискове, ако не всичко в бъдещето развитие е добре планирано и бих казала в по-голяма степен – предвидимо.

Ретроградният Меркурий ще ви подтиква и ще ви даде възможност да не бързате и да изберете най-вярната посока като анализирате събития от миналото, така че да не повторите минали грешки или пък да промените нещо в подхода си, за да постигнете различен и по-добър резултат.

Повечето от вас ще се радват на доза късмет, така че дори и да има някакви предизвикателства пред вас, то вие ще имате избор, ще можете да ги преодолеете и все ще намирате начини. Най-много ще ви върви, ако в заниманията ви се дава известна свобода, можете да направите значими и съществени преобразования, ако имате собствен бизнес, те ще се отчитат за положителни, но вероятно ще изискват инвестиция и тя пак така трябва да е добре обмислена и без излишни рискове.

Мнозина са запленени от някаква любов или в друг случай – вниманието ви е силно привлечено от близки хора – това може да е вашият партньор, а може и да са деца, ако имате такива.

Около любимите ви хора се случват промени, които се отразяват и на вас, а в друг случай – вие самите сте склонни да погледнете на тях с други очи, защото теми от миналото се възвръщат, не са изключени и изненади… Нека това да се превърне в повод  да анализирате какво укрепва вашите отношения с хора, близки до сърцето ви  и какво ги дестабилизира.

Ако говорим за любовни връзки, ако съществува вид нечестност – тогава вие рязко ще прекратите съответните контакти.

В друг случай – ще си правите анализ – какво давате, а какво получавате насреща, това също ще ви подтикне да промените своите чувства, намерения и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Животинските принтове като отправна точка за днешния аутфит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ