СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 01.02.2021 – 07.02.2021

x


Звездите ви фокусират силно върху средата ви на съществуване – това могат да бъдат взаимоотношенията у дома, с най-близките ви хора, а може да бъдат и битови, имотни казуси, които сега навлизат в важна, бих казала решителна фаза…

Меркурий е ретрограден, така че ще ви даде шанс да се справите с евентуални пропуски от миналото, това могат да бъдат и евентуални недоразумения, все едно се дава втори шанс – те да минат на друго и по-позитивно ниво.

Когато става въпрос за взаимоотношения, този процес ще изисква някаква промяна, така че да се получи по-добър и различен резултат, който може да изчисти евентуално напрежение в най-близката ви среда на съществуване.

Възможно е да имате усещането, че близък човек се държи не твърде последователно, изненадва ви със своето поведение и нека това да бъде допълнителна причина да обновите тази среда на съществуване и с визия към по-далечното бъдеще развитие, като не губите крайните си цели от поглед, какво всъщност искате и съответно в каква посока да насочвате тенденциите.

Ретроградният Меркурий ще се окаже много полезен в този процес, в значима степен ще ви предпази от прибързани или необмислени решения. Въпреки всичко, случващото се сега е показателно какво хармонизира и стабилизира вашият живот – усилете това, на което можете да разчитате, не го пренебрегвайте, ще имате достатъчно стигнали затова и в лицето на добронамереност от страна на членове на семейството или пък обстоятелства, които са във ваша полза.

В друг случай – може да ви се налага да разрешавате казуси, които са свързани с недвижимо имущество и местоживеене, в такъв случай пак така няма за къде да бързате, внимавайте за детайли, за да се предпазите от бъдещи и неприятни изненади, които се отнасят до тези приоритети.

В друг случай, това, което ви интересува към настоящия момент, ще изисква малко повече време, за да се разреши, а сега вие ще насочвате – внимателно и според спонтанни текущи възможности, които застават на пътя ви.

Отново като вариант – звездите акцентират върху лични приоритети, които ще са повод за базисни преобразования в живота ви… А може и да ви се налага да обръщате повече внимание на близките си, да оставате в дома си,  защото сега е важно, водещо – да обърнете внимание на себе си, на лични въпроси, на близките си, защото най-силно влияете на този сектор от живота ви, а това ще определи много и за напред.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес носим лятна джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ