СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 01.04.2024 – 07.04.2024

x


Водещата тема за повечето от вас са партньорските отношения – лични или делови. Сега вие може да ги укрепите, надградите, а това ще има широко отражение.

Меркурий се обръща в ретрограден на втори април, това ще ви даде възможност да си върнете партньор от миналото, ако това ви интересува.

В друг случай – стари и неразрешени въпроси отново ескалират, нека това да се превърне в повод сега да ги разрешите, като действате различно и получите по-добър резултат от преди, ако това е необходимо. Все пак не е изключено да попаднете в период, през който час от важни за вас хора започват да се държат не последователно, затова може да има причина или вие разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате.

Вашите взаимоотношения са на път да се обновят, но на този етап е подходящо да се правят по-скоро анализи, за да се избере най-правилната и позитивна посока, така че да се отстранят евентуални слабости, да се усилят позитиви, а това ще има широко отражение.

През втората част от периода вие ще се радвате на все повече добронамереност и разбиране от любим човек, от околните – общо.

Може да преживеете доста приятни мигове, които да докоснат сърцето ви. Ще намирате все повече време за развлечения и за любими хора.

Ако сте сами – може да срещнете любовта, в такъв случай тя обещава да бъде перспективна и доста вълнуваща.

На този фон ежедневието на повечето от вас е доста динамично, натоварено с ангажименти над средното ниво, а може би и предизвикателство, което трябва да преодолеете. Сега е моментът да се докажете чрез вид мобилизация, така че да утвърдите авторитета си, това ще има своето значение и отражение, ще ви подейства стабилизиращо, ще ви даде шанс за повишение на доходите, ако условията на труд го позволяват.

Ако в някои случаи това не е така, тогава вероятно вие ще си потърсите нещо ново и по-перспективно, ако не веднага, то в различна степен до края на април.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени