СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 01.04.2024 – 07.04.2024

x


Меркурий, вашият покровител, се обръща в ретрограден на втори април и ще остане ретрограден до 25 април. Може да приемате случващото се като право на втори опит, така че да си върнете нещо, което не е трябвало да напуска живота ви или пък да наваксате с изостанали дела…

Ретроградното движение на Меркурий може да ви даде възможност да предуговорите нещо важно, което касае вашето финансово състояние… Вие също така може да си върнете шанс от миналото, който ви действа обогатяващо.

Около вас има личности, които са много силни характери и ви оказват въздействие над обичайното. Може да решите да обедините усилия с тях, да си сътрудничите, а това да допринесе за ваша собствена стабилизация.

Изискванията към вас може да са значими, но ако вие отговорите на тях, тогава може да издържите своеобразен изпит, да преодолеете по-лесно вид предизвикателство или да го превъртите във ваша полза.

Понякога може да имате усещането, че твърде много зависите от отсрещната страна или трябва да се съобразявате с нея над обичайното и на практика да е точно така. Но успехите ви на този етап преминават през вид одобрение или поне така ще можете да постигнете по-значими резултати.

Ако не сте съгласни с това, тогава може да прекратите връзки, да прелистите нова страница, дори да вземете нова длъжност или да се преместите, ако не веднага, то в края на април и началото на май.

На този етап е препоръчително да избягвате конфликти, които по-скоро ще ви действат като спирачка.

През втората част от седмицата ежедневието ви става все по-подредено, възможно е да ескалират положителни промени, вид облекчение, а това да се отрази на онова, което имате – общо.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени