СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 01.05.2023 – 07.05.2023

x


Първата част от седмицата може да е малко по-напрегната, защото се налага да наваксвате с  изостанали ангажименти, не е изключено да съществува известен хаос на работното място поради допълнителни изисквания, понякога промени в управленски структури,  защото трябва да балансирате между лични и професионални дела, някои от вас може да решат да пътуват, да повишават квалификацията си, не е изключено да възникнат командировки.

Всичко това ви помага да надникнете в по-далечното бъдеще и да си изградите стратегия,  която касае вашата работа и кариерно развитие.

Вие може да излезете победители, да се справите с повишена конкуренция и така да  подобрите благосъстоянието си, подкрепа и одобрение от страна на власт-имащи личности или институции, които влияят на финансовото ви състояние.

Очевидно ще имате избор, ще имате шансове, но от вас може да се изисква да направите по задълбочен анализ – какво подпомага или пречи, препятства благосъстоянието ви.

Тенденции, които се задават сега са дългосрочни и трудно отменяеми, така че е много важно какъв избор ще направите и все едно сте на прага на житейски кръстопът, така че това ще определи много или всичко като бъдещи тенденции за просперитет.

Както става ясно вече, материалното ви положение е като скачени съдове за вид подкрепа или одобрение от определени личности…

Дали и как се справяте с това, така че да извлечете ползи, разбирате в значима степен в дните на пълнолунието, което е с лунно затъмнение и на 5-ти май. До тогава все още може да въздействате и да насочвате, възползвайте се по оптимален начин. Чудесен признак ще бъде, ако сега преобладават печалбите, ако получите награда за полагане от вас усилия.  Ако се налага да прелистите нова страница, тогава това ще бъде по-видно от обикновено отново и по време на пълнолунието.

В любовта – ескалират силни страсти, ако са съществували някакви неразрешени теми, те пак могат да напомнят за себе си. Приемете случващото се като право на втори опит, така че да действате различно и да получите по-добър резултат от преди, който ще се отрази на вашите  партньорски отношения.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Изпълнете понеделник със стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени