СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 01.05.2023 – 07.05.2023

x


През първата част от седмицата може да сте доста емоционални, случващото се засяга важни за вас връзки, те може да бъдат с любими хора, с ваши партньори, но понякога това може да е и вашето обкръжение, включително и ваши приятели.

Може да погледнете на околните от един друг и скрит до този момент ъгъл, а това да ви подейства отразяващо. Знанието винаги е сила, която ви помага да направите най-правилния избор, да извлечете ползи от всяка ситуация.

Нека случващото се е да е повод да се изчистят евентуални недоразумения, ако има такива, това ще укрепи вашите взаимоотношения. Ако това е невъзможно, тогава вие може да бъдете по-крайни, решителни във вашите действия и със съответните последици.

Периодът е подходящ да се изчистите от всякакви връзки, които са по-скоро вредни за вас, отколкото обратното. Могат да ескалират повишени разходи, в оптимален случай те ще бъдат полезни или неизбежни инвестиции във вас самите или в бъдещото ви развитие. Все пак някои харчове ще се отчитат като нецелесообразни, дори е хубаво да се пазите от измами.

Взаимодействието с финансови институции може да е съпътствано от някакви обърквания, имайте го предвид и, ако е възможно, отложете.

В друг случай – ескалират събития, чрез които си правите равносметки кой допринася за благоденствието ви или точно обратното. През настоящия период може да си върнете партньор от миналото, ако той не е трябвало да напуска живота ви, отново ще напомни за себе си, а вие ще решите как да реагирате.

Активират се стари и неразрешени теми, които пак така засягат вас и вашия партньор. Приемете това като право на втори шанс, така че да действате различно и да получите по-добър резултат от преди.

Пълнолунието, което е с лунно затъмнение акцентира точно върху вашите емоционални преживявания и привързаност към важни за вас хора.

Случващото се е дълготрайно и в повечето варианти – необратимо. Възползвайте се от тази мощна енергия, насочете я в желано от вас направление и като не губите по-далечни перспективи от поглед.

Ако все пак някой напусне живота ви, значи няма място там и няма за какво да съжалявате. Рязко може да охладнеете към онези, които са се проявили като ненадежни.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени