СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 01.06.2020 – 07.06.2020

x


Седмицата ви носи богата информация, мнозина ще проведат важни или разяснителни разговори, които ще очертаят по-далечни перспективи на развитие и приоритетно свързани с вашата професионална реализация, но не само, може да е друго, приоритетно и определящо бъдещето ви.

И така, могат да възникнат идеи за пътувания, премествания, според случващото се вие ще изберете най-вярната посока, традиционно периодът на Близнаци е благоприятен за вас, помага ви да сглобите една цялостна картина на живота си и да изберете най-вярната посока.

Може да сте в процес на преоценки все още, защото вашата покровителка Венера е ретроградна, това може да е повод да си върнете минали шансове или да се откажете от идеи, които по-скоро ви носят загуби, отколкото ползи.

Подобно на останалите зодиакални знаци и за вас е препоръчително да се движите повече според попътните ветрове, а не насреща, така ще стигнете далеч, иначе едва ли. Това, което най-много ще ви помага, е демонстрацията на висока квалификация, общуване с влиятелни личности, включително извън близкото ви обкръжение.

Ако все пак и не всичко протича точно така, както очаквате, тогава може да скъсате договори и връзки, които са изчерпани, така най-малкото ще се предпазите от известен стрес, който в последно време ескалира в ежедневието ви.

Повечето от вас съществуват в повишена конкурентна среда, която могат да преборят с доброжелателност и гъвкавост в общуването. Пряка конфронтация едва ли ще е от полза.

В краен случай може да решите да смените вашия професионален път, звездите ще ви насочват, всичко ще е за добро, защото ще отпада само онова, което не позволява израстване, не допринася за чувството ви на щастие.

Хубаво е да сте и по-внимателни към здравето си и чисто превантивно, все пак то е най-важно.

Внезапни шансове и предложения не са изключени, ако използвате нетрадиционен подход, търсите опека, преговаряте за интересите си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Денимът, който никога няма да ни омръзне.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ