СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 02.07.2018 – 08.07.2018

x


През тази седмица се появяват благоприятни възможности да въздействате отлично на кариерното ви развитие или социален статус – общо, имидж като минимум. Тенденцията може да доведе до шанс да повишите доходите си,  да се изкачите по йерархичната стълбичка, като минимум – да получите морално удовлетворение.

Ако търсите работа, действа ли сте и в миналото в тази посока, то сега може да получите позитивни резултати. В друг вариант – ежедневието ви излиза извън обичайния ритъм, защото се отдавате на хоби или нещо приятно,  което ви разнообразява.

Преживявате приятни, интересни, запомнящи се моменти. Хора близки до сърцето ви – от деца до партньори, ви мобилизират, понякога напрягат, изискват повече внимание. Не е изключено да възникнат недоразумения по теми, които не са от вчера. В такъв случай е препоръчително да им обърнете внимание, за да не ги завлачите и в бъдеще, още повече, че възникват шансове за това, варианти за въздействие и т.н.

В близкото ви обкръжение текат шумни дебати, понякога ескалират и конфликти, бъдете внимателни – не позволявайте да ви въвличат в тях.

Недоразумения, натрупани в дома и семейството, това също може да са имуществени казуси, задължения спрямо по-възрастни и авторитетни лица в дома ви – клонят към развръзки или се създава някакъв окончателен фон, който трябва да имате предвид и след получената яснота да действате оптимално целесъобразно, за да съхраните фундамента в живота ви…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежов тренч, деним, кецове – простотата, от оято всеки гардероб има нужда.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ