СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 03.07.2023 – 09.07.2023

x


Седмицата стартира с пълнолуние, което е съпътствано с пик от новини, показателни събития и дори развръзки, които касаят ключови за вас събития, отнасящи се до семейството ви, понякога недвижимо имущество или местоживеене…

Не е изключено това да бъдат и други по-амбициозни цели, които касаят кариерното ви развитие, но се влияят подчертано от подкрепа, която можете или трябва да получите от вашите близки.

Подходящо време да насочвате тенденции, доколкото това е възможно, защото голяма част от случващото се е набрало скорост.

Все пак дребни действия могат да имат широко отражение и да зададат тон до края на периода, а може и много повече.

Вие се намирате в етап, който е важен за кариерното ви развитие или професионална реализация, финансово благополучие, така че повечето от вас не могат да си позволят отпускане и е правилно да си изградят дългосрочна стратегия според това кой или какво ви подкрепя. Ще има хора и обстоятелства, които са на ваша страна.

Не е изключена обаче, да има и такива, които ви дестабилизират, правят бъдещото ви развитие по непредвидимо. Вероятно някои хора от обкръжението ви ще ви изненадват, те са способни и да ви нанесат щети – морални или материални. От тази гледна точка е препоръчително да внимавате на кого се доверявате. Бъдете нащрек и не поемайте излишни рискове, когато взаимодействате с финансови и държавни институции. Отстранете своевременно процеси, които могат да имат нежелан ефект върху обществените ви позиции или пък материалното ви състояние.

Пред вас може да стои задача, която ще ви занимава дълго и ще изисква от вас да укрепвате връзки, които допринасят за благоденствието ви, но също и да отстранявате нелоялна конкуренция, ако забележите такава…

Партньорските отношения са назаден план или се тестват за здравина, поздрави стават онези, с които си давате повече свобода, имате си доверие и обща визия за бъдещо развитие, останалите ще се разпаднат или охладят до степен на замръзване.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени