СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 03.10.2022 – 09.10.2022

x


Амбициите на повечето от вас перманентно се усилват, защото получавате повече внимание, по-лесно постигате намеренията си, оказвате се в център от събития или около вас има личности, които силно ви стимулират да се развивате, да надскочите успехи, които сте постигнали до този момент.

Разбира се, стимул понякога може да се окаже и вид неудовлетворение. Ако във вашата професионална реализация в последно време е по-скоро хаус, напрежение или ескалира вид неяснота, тогава вие ще бъдете силно подтиквани да се справите с това предизвикателство и да вземете „нещата в свои ръце“.

Можете да разчитате на доза късмет, това което ще ви дърпа напред и нагоре – ще бъде демонстрацията на висока квалификация, ако общувате с влиятелни личности, включително такива, които пак така са стоящи далеч от вас.

Най-добре ще се развиват онези, които се ориентират към собствен бизнес, могат да включат доза творчество в своята работа, имат повече свобода на действие и т.н.

Хубаво е да се пазите от интриги, ако някой действа зад гърба ви, ерозира вашите позиции на работното място, ще можете да го идентифицирате…

Но все пак е полезно да не се предоверявате, да внимавате кого допускате до себе си.

Чрез натрупан опит и вид критичност можете да получите тайна информация или да надникнете в по-далечното бъдеще, приоритетно и в чисто професионален аспект, но не само.

Нека случващото се да е повод да си изградите стратегия, която ще се разгръща широко,  защото сега задавате нови перспективи на развитие, които се определят предимно от вашата воля, желания и ще прорастват през цялата една година.

Как се справяте с тази задача в значима степен разбирате през втората част от седмицата и в дните на пълнолунието, което е на девети октомври. Тогава в по-ярки краски набелязвате кой и какво е на ваша страна, допринася за осъществяването на собствените ви честолюбиви планове. Повечето от вас могат да разчитат на лоялност от любими хора – партньор или пораснали деца, ако имате такива.

Те може да ви действат стабилизиращо или да се превръщат в повод за гордост.

Ако това не винаги е така, значи различията са много по-сериозни, трупали са се много дълго време и пак така изискват много време, за да се разрешат.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от BURBERRY

Жилетка от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди пола от BALMAIN

Миди пола от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от VERONICA BEARD

Сако от VERONICA BEARD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Как ще се облечете за разходка в парка?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ