СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 04.03.2024 – 10.03.2024

x


Водеща тема за повечето от вас е вашата професионална реализация, сега вие можете или трябва да се докажете, да постигнете успехи, на които после ще можете да разчитате през следващите месеци и дори години.

Голяма част от случващото се движи по инерция, дава ви шанс да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват или поне да постигнете резултати, които ще „пиментират“ позициите ви, ще са причина за морално удовлетворение, за вид сигурност в бъдеще. Ако в някои случаи това не е така, тогава ще можете да си потърсите и да си намерите нова и по-подходяща за вас реализация като се възползвате от новолунието, което е на 10 март и дните след него, така че да откриете нещо ново, което кореспондира с вашия път и предопределеност. При всички случаи – новолунието ще е шанс да обновите и подобрите вашите позиции на работното място.

Повечето от вас се радват на внимание и подкрепа от страна на близки и любими хора,  намирате време и за развлечения, а това, което може в известна степен да развали настроението ви, са повишени разходи, но те може да бъдат полезни или неизбежни.

Все пак звездите ще ви покажат в по-ярки краски, понякога и с елемент на изненада – дали не трябва да допуснете нещо ново и различно във вашите сърдечни връзки, така че да изчистите евентуални недоразумения, да надградите и освежите близостта между вас. Ако   разногласията са твърде големи или пък съществува ненадеждност, дори нелоялност, тогава вие ще прекратите връзките внезапно и бързо, но в такъв случай няма за какво да съжалявате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени