СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 04.03.2024 – 10.03.2024

x


Сега вие сте в силен период, така че да укрепите ваши сърдечни връзки, с ваш партньор  или пораснали деца, ако имате такива.

През настоящата седмица ще намирате време и за развлечения, може да преживеете мигове, които да докоснат душата ви и да оставят траен отпечатък.

Някои от вас могат да бъдат обсебени от любим човек, идея за бъдещо развитие, това може да отключи забележителна интуиция, креативен и находчив подход, чрез които да осъществите на практика вашите мечти и желания.

В оптимален вариант – отдавате се на романтични моменти, намирате време и за развлечения, потапяте се в ярки и емоционални преживявания.

Все пак е препоръчително да бъдете по-внимателни, може би да прекарвате повече време навън, защото битови или имотни казуси могат да се превърнат в повод за недоразумения и разногласия.

Някои от вас ще успеят да се справят с предизвикателства, които се отнася до рутина, например ремонти, обсъждане на теми с местоживеене, кой и какви отговорности ще поема, вие ще можете да се справите с това като използвате психологически подход,  залагате на добронамереност и любов. В значима степен сега можете да разберете следствие на случващото се дали преобладават общи и обогатяващи цели или пък вид различия, това ще определи бъдещи перспективи на развитие във важни за вас връзки.

Може да се каже, че притежавате доза късмет и влияяте на тенденциите над обичайното, възползвайте се и насочвайте според онова, което най-много искате и като не губите целите си от поглед.

Най-добре ще се справите с въпроси, които са ви приятни, можете да изпъкнете…

Само задължения трудно ще ви задържат на едно място, ще намирате начин да избягате или пък ще се справите с подобни въпроси „скоростно“, набързо или „между другото“.

На 10 март предстои новолуние, което ще ви даде възможност да обновите, стабилизирате и подобрите ваши сърдечни връзки или пък да осъществите ваша мечта…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени