СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 04.07.2022 – 10.07.2022

x


Голяма част от събитията през тази седмица се движат по инерция или възникват външни фактори, с които трябва да се съобразявате, на които трябва да реагирате, за да извлечете максимални ползи.

В повечето случаи някои предизвикателства ще се превръщат действително в полза и вие може да преобразите социалния си статус, да го обновите, а това много да прилича на своеобразен прогрес…

През тази седмица вие действително ще получите шанс за положителни промени в кариерното си развитие, ако условията на труд го позволяват – да повишите доходите си,  да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако това е невъзможно, тогава можете да си потърсите и съответно да си намерите друга и по-добра перспектива за развитие, понякога и по един неочакван начин…

Вие се намирате в период, през който можете да постигнете успехи, на които после да разчитате през следващите месеци и дори години. За просперитета ви от съществено значение е подкрепата и одобрението от страна на влиятелни личности или такива, които  въздействат на благосъстоянието ви.

Добрата новина е, че можете да откриете подобна опека, особено, ако действате в това направление.

Може да очаквате радост, щастие, приятни емоционални преживявания, шанс да укрепите отношенията си или да срещнете нова любов на път. Взаимодействието с финансови институции е отлично, възползвайте се… Някои от вас действително ще проявят инициативност в това направление и това ще има обогатяващо въздействие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени