СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 04.10.2021 – 10.10.2021

x


Меркурий е ретрограден във вашия зодиакален знак Везни, така че вие може да изпитвате някои колебания по кой път да поемете, по-важни за вас въпроси, които касаят приоритетно отношения с любими хора, пораснали деца или пък ваш партньор, ако имате такива.

През втората част от седмицата вие стигате до вид яснота, която може да ви помогне да си върнете нещо ценно за вас или вашите действия, начин на мислене и изразяване ще е повод сами да привлечете щастието към себе си да отключите някакъв късмет. Ако в миналото ще се размина ли с ваши желания или пък очаквания, ето че сега вие получавате нов шанс и със съответните позитиви.

В основата на успехите сте самите вие, това е вашата инициативност и концентрация, но звездите ще ви подкрепят, ще ви помогнат да материализирате онова, което най-силно искате и извира от сърцето ви. Повечето от вас ще изпитат удовлетворение или нещо ще порадва сърцето им.

Възползвайте се от новолунието, което е на шести октомври, за да осъществите съкровена мечта. Имайте предвид, че това е едно от най-важното новолуние за вас през годината, защото е във вашия зодиакален знак и крайният резултат зависи от собствените ви намерения и инициативност в определена посока, които ще бъдат подкрепени от звездите…

Много е важно случващото се да кореспондира с вашия път и предопределеност, онова, което кореспондира с душата или мисията ви, тогава ще може да стигнете много далеч, ще може да си върнете нещо изгубено, ако има такова.

На седми октомври Венера, вашата покровителка, преминава в зодиакалния знак Стрелец  и през следващия около месец вие ще се радвате на повече доброжелателност, подкрепа и разбиране от страна на близкото ви обкръжение. Чувате добри новини…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от VALENTINO

Жилетка от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Боти от SEE BY CHLOÉ

Боти от SEE BY CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от SAINT LAURENT

Яке от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете се забележително за страхотната седмица, която ви предстои.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ