СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 05.02.2018 – 11.02.2018

x


Не ви е лесно да се концентрирате върху текущи дела, които са свързани предимно с професионалната ви реализация. Но затова пък силно ви влече към хоби, на което може да се отдадете и да превърнете в своя работа.

Хора, близки до сърцето ви – партньори, деца и др., обсебват вниманието ви и са повод за интересни, ярки емоционални преживявания. Възможно е да ви обземат стари чувства, любов от миналото да напомни за себе си, а ако сте сами – да си върнете стар другар.

В друг вариант – получавате интересни предложения, малка авантюра може да прерасне в бурен роман. При всички случаи няма да ви липсва внимание, но същевременно във взаимоотношенията ви са налице много изненади и развръзки, които на този етап можете да насочвате в значима степен. Социалната ви активност допълнително благоприятства шанса да сбъднете някаква ваша съкровена мечта.

През втората част от периода ежедневието ви е по-натоварено с ангажименти, които може да не са твърде по-вкусна или да са съпътствани от спорове с ваши колеги или откровени недоброжелатели. Отстоявайте мнението си, за да се предпазите от некоректност, която пряко ще засегне имиджа ви или ще има негативно отражение върху кариерното ви развитие.

Разходите ви нарастват, особено през втората част на седмицата, правете си точен разчет, не позволявайте да се възползват от вас. В оптимален случай – отдавате се на развлечения, доставяте си радост, но това ви струва скъпо.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежов тренч, деним, кецове – простотата, от оято всеки гардероб има нужда.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ