СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 05.12.2022 – 11.12.2022

x


Информационният поток е много усилен през цялата седмица, но може да ви въвлича в словесни двубои и да изисква от вас да отстоявате мнението и идеите си, желанията си – над обичайното. От вас ще се изисква да бъдете по-енергични, социално активни, за да привлечете внимание, одобрение и подкрепа. Ще се тестват за здравина важни за вас връзки, приоритетно те могат да засегнат служебни отношения, но не само.

Ако преобладават различията, тогава през настоящия период вие може да прекратите контакти с колеги или договори, които вече са изчерпани или понеже различията са непреодолими.

Все пак е полезно да се пазите от  деструктивни спорове, не позволявайте да ви въвличат в интриги на работното място, които могат да имат широко отражение и да усложнят обстановката около вас и да повлияят кариерното ви развитие, позиции на работата и т.н.

Това, което ще ви помага в този процес, ще бъде демонстрацията на висока квалификация,  общуването с влиятелни или власт-имащи личности, които може да привлечете на ваша страна, ключ към успехите ви могат да бъдат вашите собствени комуникативни способности, дипломатичност и диалогичност, които повечето от вас притежават изначално.

Водещ приоритет – да оздравите взаимоотношения или пък да се дистанцирате от такива,  които ви дестабилизират.

На кого и в каква степен можете да разчитате в значима степен разбирате в дните на пълнолунието, което е на 8-ми декември. През втората част от седмицата и през последните дни може да изпитвате все по-голяма нужда от почивка или все повече – „вашият дом се превръща във ваша крепост“.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени