СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 05.12.2022 – 11.12.2022

x


Повечето от вас сега са концентрирани върху чисто материални въпроси, защото на тази тема можете да влияете над средното ниво или точно сега се налага да защитите интересите си, да спечелите нещо важно за вас, за да се предпазите от евентуални загуби…

Вариантите са много и различни, но сега вие можете да въздействате на благоденствието си и над средното ниво, може да постигнете успехи, на които после да разчитате и през следващите седмици, а може и повече.

Ключът към вашето благоденствие е подкрепа, вид одобрение, които може да получите от страна на партньори, лични или делови, от страна на влиятелни и власт-имащи личности,  дори финансови и държавни институции.

Вие трябва да балансирате подчертано между вашите интереси и тези на отсрещната страна, в някои случаи може да ви се струва, че трябва да платите някаква цена, за да получите това, което желаете.

Въпрос на анализ и избор от ваша страна ще бъде дали ще прецените, че си заслужава да жертвате нещо, за да получите друго, което е по-ценно за вас.

През цялата седмица ескалират повишени разходи, те вероятно ще бъдат принудителни плащания, ако имате дългове например, в друг случай – могат да бъдат полезни инвестиции във вас самите или в любими хора, ваш партньор или пораснали деца, ако имате такива.

Каквото и да е, не позволявайте чисто финансови въпроси да застават между вас и близките ви.

Важна информация за вашето финансово състояние получавате в дните на пълнолунието,  което е на 8-ми декември. Анализирайте кой допринася за доходите ви, на колко и какво можете да разчитате, от кого следва да се дистанцирате, да прекратите връзки или договори, за да се предпазите от евентуални бъдещи щети.

Дните на пълнолунието ви показват каква стратегия да изберете и според това какво допринася за благоденствието ви или пък точно обратното, дали трябва нещо да се промени и т.н.

През втората част от седмицата социалната ви активност нараства. Възможно е в обкръжението ви да се появят хора, които привличат вниманието ви…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Розовото е състояние на духа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ