СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 07.02.2022 – 13.02.2022

x


Обстоятелствата около вас са такива, че вие може да разчитате на доза късмет, повечето от вас се чувстват все по-стабилни, решителни и следствие на случващото се.

Възможно е във вашето обкръжение да има личност, която ви действа мобилизиращо, подтиква ви да проявявате по-голяма инициативност, така че да преобразите живота си в положителна посока.

В друг случай – това е собствената ви мотивация да извършите базисни преобразувания, които ще се отразят на всички нива от вашия живот.

Но рутината остава на заден план, мнозина ще се водят от собствени желания и приоритети, с които няма да правят компромиси.

Може да се намери изход и решение от сложни въпроси, които ви занимават от доста време и те засягат пак така най-близката ви среда – вашето семейство, дом и не само.

Може да решите да инвестирате в дома си, но може да разчитате и на семейството си, добре се справяте с имуществени или битови казуси.

На този етап трябва да балансирате повече между лични и служебни приоритети или имате нужда от почивка, да намалите темпото, или пък ви трябва повече време, за да осъществите по-честолюбиви планове.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени