СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 09.07.2018 – 15.07.2018

x


Това е една от най-важните седмици за вас, когато звездите ви насочват към развръзки, пик от показателни събития на тенденции, които сте създали през изминалото полугодие. Тези въпроси могат да засягат дома и семейството ви, недвижимо имущество, местоживеене и т.н. На този етап тези теми ескалират  като важни приоритети, които касаят общественото ви положение, имидж като минимум.

Периодът е прекрасен да извършите крачка напред и нагоре, така че да се изкачите по йерархичната стълбичка в кариерното си развитие, но ако имате подобни амбиции е по-добре да се възползвате от Новолунието на 13 юли, да сте по-инициативни и седмица след това. Възможно е да повишите доходите си или да откриете перспектива на развитие, която е свързана с тайна, съкровена мечта. Подобно на останалите и вие ще трябва да жертвате нещо, да направите компромис, за да избегнете малки или по-сериозни земетресения – образно казано, в личния си и професионален живот.

В дните на Новолунието може да ескалират превключващи, показателни за дълго събития, дори и дребни, често ще се оказват с мащабно или дълготрайно отражение.

През втората част на периода все повече криете истинските си чувства и преживявания, практичните оценки могат да внесат хлад в душата ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Цветни детайли при мрачно време!

Ако сте пропуснали
Най-четени