СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 11.12.2017 – 17.12.2017

x


През цялата седмица информационният поток е много усилен и ви дава възможност да реализирате и най-смелите си желания, стига самите вие да сте социално по-активни, да преговаряте, да изказвате идеите си. Тогава можете да срещнете подкрепа от страна на влиятелни личности, партньори лични или делови, можете да си възвърнете изгубени позиции или да заемете нови – лидерски, а популярността ви да расте…

Шанс да изгладите евентуални недоразумения с любим човек, а ако сте сами – да намерите любовта, дори и понякога това да е в лицето на стар познат, приятел и т.н.

Друга водеща тема са финансите ви, вие ще влагате голям енергиен ресурс, за да стабилизирате или преумножите онова, което имате, защото са нараснали амбициите ви, понеже се оформят по-добри варианти за себеосъществяване или сте предизвикани да защитавате своето. Каквото и да, звездите сега ви защитават в този сектор, постигнатите успехи може да са трайни и да прорастват и през идните месеци.

Хубаво е и да се пазите от ескалация на спорове на тема приходи/разходи, които ще се тушират трудно. Нека енергията да е насочена в посока печалба, а не загуба на време във вид противопоставяне и т.н. Полезно е да разчитате предимно на собствения си усет, за да не бъдат подменени интересите ви. От вас се изисква подчертано да се борите за правата си, действайте и ще откривате начини, дори с доза късмет.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Костюмът в бяло – свеж полъх в есенен ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ