СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 11.12.2023 – 17.12.2023

x

На 13-ти декември предстои новолуние, което ще ви даде възможност да обновите и да промените в една по положителна посока важни за вас връзки, договори.

Ще имате възможност да изчистите евентуални недоразумения от миналото, ако е имало такива и приоритетно с ваши колеги или хора, които влияят на професионалната ви реализация. Ако в миналото са възникнали някакви различия, сега ще имате възможност да ги изчистите.

Въпреки всичко е препоръчително да бъдете по-внимателни, да не позволявате да ви подведат или да ви замесят в интриги.

В оптимален случай – идентифицирате личности, които не са твърде коректни и се дистанцирате от тях, не е изключено и да прекратите договори, ако прецените, че те са без перспективни.

Сега вие сте в силен период да защитите интересите си като действате стратегически,  проследявате причинно-следствени връзки, може да водите преговори, които не винаги са явни и така да си върнете някакъв шанс от миналото, нещо изгубено или което е ваше, или пък ще успеете да постигнете вид стабилизация.

Повечето от вас сега могат да разчитат на семейството си, получавате от вашите близки и морална и финансова подкрепа, можете да хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване, включително като самите вие инвестирате в дома си или пък се справите успешно с битови и имотни казуси…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес смело комбинираме принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени