СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 12.03.2018 – 18.03.2018

x


На вас не ви липсва подкрепа и внимание от страна на околните, в частност – партньори лични или делови. Ако се възползвате от тази тенденция и сте социално по-активни, тогава през тази седмица можете да постигнете внезапни и бързи резултати и то като привлечете на своя страна важни за вас личности, които ще се превърнат в мост към личните ви цели и успехи. Вие сте склонни да отстоявате правата си енергично и така е правилно, оптимален срок да се възползвате от “зелената светлина”, която ви се дава при водене на преговори е точно настоящия период. Същевременно, препоръчително е да разрешавате теми от миналото или въпроси, които вече са стартирани, но изискват някакво уточняване.

В дома и семейството ви могат да ескалират някои недоразумения, които при семейните двойки ще прераснат в конфликт, ако не се търси и съответно намира баланс между различните интереси. Опитайте се да съхраните добрия тон и толерантност, можете да разчитате на доброжелателност на отсрещната страна, така че развоят на събитията в значима степен зависи от вас самите.

Ежедневието ви е доста динамично, предоставя ви се шанс да подобрите условията си на труд, да повишите доходите си, да получите бонус, поне морално удовлетворение. С Новолунието през последните дни и от следващата седмица вие ще имате втора възможност да поставите своеобразно ново начало, да изчистите евентуални недоразумение или да си потърсите нова работа, ако настоящата не ви удовлетворява.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ