СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 12.04.2021 – 18.04.2021

x


Седмицата стартира с новолуние, което ще ви даде шанс да поставите едно голямо ново начало в вашите партньорски отношения, например да ги подобрите и укрепите чрез общи планове и относно по-далечни перспективи на развитие, вземане на важни решения.

Вашите отношения могат да се освежат, ако пътувате, намерите време и за развлечения, за хоби и т.н.

Повечето от вас действително ще имат нужда да обърнат повече внимание на близки и любими хора и така е правилно, защото точно сега е подходящо вие да въздействате и обновите тази сфера от вашия живот, на нея най-силно влияете и може да постигнете резултати, които да радват сърцето ви и в бъдеще…

Ако сте сами, това е доста подходящо време да срещнете любовта, ако все още не сте… Популярността на повечето от вас расте, вие се радвате на добронамереност, подкрепа и одобрение, възползвайте се по оптимален начин, защото другите могат да играят ролята на мост към вашето благоденствие и успехи на различни нива от живота, включително и в чисто професионален аспект.

Създавайте и укрепвайте връзки, ще имате такава възможност, хора които нахлуват в живота ви и ви подават ръка – може да останат за дълго в него… Въпреки всичко, повечето от вас може да изпитват вътрешна тревога или желание, а може и да е необходимост – от базисни преобразувания в живота. Например, вашите взаимоотношения с важни за вас хора действително трябва да бъдат обновени по някакъв начин, ако това е невъзможно, тогава те ще се превърнат в повод за вид дестабилизация по-скоро и тогава вие ще трябва да вземете по-крайни или радикални мерки, да си изградите вид стратегия. Все още може да има някои въпроси, които са неразрешени и се отнасят до недвижимо имущество, в такъв случай трябва да преговаряте много внимателно, може би да промените стратегията си, за да получите различен и по-добър резултат.

Ежедневието ви е доста напрегнато и не протича по предварителен график, често то е извън обичайния ритъм и изисква да пренаредите приоритетите си, сега е доста подходящо да извършите това и с визия за по-далечни перспективи на развитие.

Вашата покровителка Венера влиза в Телец на 15-ти април, така че вие ще влезете в период на значими преоценки, които ще усетите най-силно през следващите около две седмици и те по един естествен начин ще ви поставят на прага на житейски кръстопът…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Приятелството между жената и роклята е вечно.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ