СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 12.07.2021 – 18.07.2021

x


Вие сте във важен период относно социалния ви статус, който може да включва кариерно развитие, но може да засегне и семейните отношения.

Когато говорим за работа – сега е моментът да се докажете, да направите пробив или да извоювате успехи, на които ще разчитате дълго. Понякога това може да изисква компромис, в други случаи висока адаптивност или генерално да смените полето си на изява. Важното е, че възможностите съществуват, както и вариантите, от които да се възползвате.

Не е изключено промени в работата да се отразят и на местоживеенето или пък на семейството, например – трябва да обсъдите у дома бъдещото развитие, или пък – налага ви се повече да се съобразявате с близките си, а това все така се отразява и на други нива от живота, включително и професионална реализация.

Избор, който можете или трябва да направите – пак така може да има широко отражение и да се отрази на всички нива от живота ви, така че насочвайте внимателно и с поглед в по-далечното бъдеще.

Вие сте силно мотивирани да се доказвате, причините могат да бъдат в собствените ви и големи амбиции, понеже в обкръжението ви има хора, които ви мотивират, енергизират, това може да са приятели, доброжелатели, но може и да са конкуренти, каквото и да е, все ще има на кого да разчитате, можете и съзнателно да действате в посока да привлечете по-широко одобрение, вид популярност, това ще има силно положителен ефект, дори и да не е виден веднага, а до края на юли, ще се превърне в повод да утвърдите авторитета си и със съответните позитиви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато в неделя носим най-любимите си рокли…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ