СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 13.08.2018 – 19.08.2018

x


Налага ви се да се доказвате повече от обикновено пред околните, защото заемате нови позиции в колектив или пък сте сменили средата си на съществуване и/или подчертано зависите от одобрението на „другите“ – общо. В този процес получавате силна подкрепа от Венера, която е във вашия зодиакален знак, вие с по-голяма лекота печелите симпатии, привличате погледи и тенденцията ще я усещате все по-силно през идните дни.

Същевременно близкото обкръжение може да е повод за повишени разходи, например – вие инвестирате средства в собствения си имидж, а може и да позволявате колеги, приятели да се възползват от вас – чисто финансово.

В най-неприятна форма – трябва да се пазите от загуби, които могат да бъдат провокирани от тях. Но както казах вече, вие имате пълни шансове да въздействате и да насочвате процесите, дори и да има някакви предизвикателства пред вас, то те ще бъдат смекчени или напълно унищожени, особено през втората част на периода.

Все пак някои от вас се чувстват неспокойно, поради семейни, битови или имотни казуси. Вероятно се осъществяват преобразувания в този сектор на живота ви, които ще останат трайни, но се появяват и внезапни шансове за въздействие, това е своеобразен изход, вариант и т.н… все пак, последните приоритети ще изискват повече време, за да стабилизират пластовете под краката ви, но сега набелязвате алтернативи, които застават на пътя ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ