СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 14.02.2022 – 20.02.2022

x


През тази седмица и по различни поводи вие ще разберете кои от вашите честолюбиви планове са осъществими, те могат да бъдат свързани с любими хора, но може да засегнат и чисто професионални въпроси, зависи в каква посока е фокусирано вашето внимание.

Ако говорим за професионална реализация, тогава през тази седмица вие имате възможност да извършите положителни преобразувания, които по някакъв начин ще се отразят и на чисто битови, семейни отношения. В друг случай – получавате силна подкрепа  от страна на вашите близки, а това пак така има положителен ефект върху вашата реализация.

Появяват се внезапни шансове вие да повишите доходите си, следствие на подкрепа, която получавате от страна на хора, които влияят на вашето благосъстояние.

Вие сте в отличен период да откриете най-доброто място за себе си, в което да просперирате, да можете да разгърнете потенциала си, сега, през следващите месеци, а може и дори години.

Ако в миналото сте полагали усилия в тази посока, тогава сега те трябва да се увенчават с успех.

Ако това е невъзможно, тогава може да потърсите варианти и те ще възникват пред вас, понякога и по един спонтанен, неочакван начин. Важното е да търсите одобрение, да проявявате висока социална активност, да създавате и укрепвате връзки, които ще ви помогнат…

В края на тази и през следващата седмица тези теми ще стават все по-ярки, настойчиви, но и изпълнени с шансове. Колкото по-ясна визия и план имате за бъдещото си развитие, толкова по-далеч може да стигнете. Взаимодействието с финансови институции, банки, данъчни и т.н. е много добро, можете да се възползвате…

В сърдечните взаимоотношения – повечето от вас може да са преминали през съобразен катарзис, след който вие сте още по силно привързани един към друг.

Така и ще бъде, ако връзката ви е перспективна. Показателни събития може да очаквате в дните на пълнолунието, което е на 16-ти февруари, тогава разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малка пола за големи момичета.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ