СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 14.08.2023 – 20.08.2023

x


На 16-ти август предстои новолуние, което винаги се свързва със своеобразно обновление или ново начало…

Това новолуние ще изисква промяна във важни за вас отношения, които влияят на финансовото ви състояние или бъдещи перспективи на развитие. Миналото ви застига по някакъв начин и ще изисква от вас да реагирате различно, за да получите по-добър резултат от преди.

Например, може да изчистите евентуални недоразумения с важни за вас хора, може да преговаряте за интересите си и като допуснете нещо ново, така че да подействате добре на благосъстоянието си.

Ако в някои случаи това е невъзможно, тогава може да се налага да прекратите контакти или дори да смените вашата среда, защото те са изчерпани или са проводник на загуби и в един по-широк смисъл.

Вашите позиции в колектив се тестват, намесват се пластове в съответни контакти. В този процес и по един естествен начин от вас ви се налага да се доказвате повече и над обичайното пред другите, да демонстрирате най-доброто от себе си.

Не е изключено около вас да има личност, която ви оказва силно въздействие, вие ще решите доколко това въздействие е позитивно или точно обратното, посланията не са еднозначни, но ви показват в по-ярки краски на кого и в каква степен можете да се осланете.

Почти през цялата седмица ескалират изненади, колкото сте по-адаптивни към околните, към техните изисквания или очаквания, създавате и укрепвате полезни за вас отношения,  толкова повече ще нараства вероятността да превъртате някои предизвикателства в полза.

Добрата новина е, че повечето от вас ще установяват, че дори и „една врата да е затворена“,  друга задължително е пред вас, така че вие можете да преминете през нея подобно на авариен изход, вариант, ако се нуждаете от такива.

Може да установите, че има „кой да ви пази гърба“.

Добре взаимодействате с личности, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл, със социално-значими организации, ако това ви интересува.

Ако вие се движите в правилна посока, задължително ще получите сигнал за това и като шанс да сбъднете някакво съкровено желание…

Ще получите награда за всички полагани и този момент усилия…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете розово в сивия ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени