СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 14.10.2019 – 20.10.2019

x


Вие все още сте в период, през който градите нова енергийна програма за цялата предстояща година. Тенденциите, които ще се оформят в значима степен зависят сега от вашата собствена инициативност. Колкото сте по-дейни в избрана от вас посока, толкова по-значими резултати ще получавате и то такива, които после ще се развиват по инерция и ще ви влияе дълго, дори през идните около две години и половина.

Най-голяма сила и шансове за просперитет може да черпите от собствените ви комуникативни умения, висока социална активност, способност да създавате и укрепват и връзки, да преговаряте за интересите си.

До края на октомври вие сте в отличен период да въздействате позитивно на всичко гореизброено, може да привлечете на ваша страна хора, да сключите договори, които за дълго ще се превръщат в мост към вашите успехи.

Не е изключено да ви се налага да усвоявате нови знания, да промените нещо в начина си на мислене или комуникация, за да получите различен и по-добър резултат. На този фон ескалират и други важни теми, които се отнася до дома и семейството ви. Вариантите са различни – това могат да бъдат повишени грижи с член на семейството, могат да бъдат приоритети отнасящи се до недвижимо имущество, необходимост от премествания и т.н. Каквото и да е, вероятно ще трябва да вземете някакви окончателни решения или по-крайни мерки, за да се справите с подобни предизвикателства, звездите ви надаряват с достатъчно сили и енергия, за да се справите, да насочите в оптимално подходяща за вас посока.

През първата част от седмицата не са изключени допълнителни или не планувани разходи. Трябва да сте изрядни при попълването на финансови документи, взаимодействие с чужди ресурси, за да се предпазите от неприятни изненади или направо загуби. През втората част от периода имате шанс да стабилизирате доходите си  като разчитате на вашето семейство или пък конструктивните ви и целенасочени действия на работното място дават позитивни резултати и действат пак така стабилизиращо, повишаващо на доходите ви, ако това е възможно според позициите, които заемате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени