СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 15.11.2021 – 21.11.2021

x


Водеща тема за вас продължава да бъде финансовото ви състояние, като през тази седмица са възможни изненади, които в по-ярки краски ви помагат да разберете на какво може да разчитате, за да бъдете по-стабилни, какво евентуално точи вашите ресурси.

Вие сте в хубав период, през който можете да се докажете на работното място и, ако условията на труд го позволяват – да подобрите доходите си. Преобразуванията са дългосрочни и си струва да сте по-инициативни.

Все още вашето финансово състояние е като скачени съдове за хора, които влияят на благосъстоянието ви.

Възможно е да има такива, които ви дестабилизират, могат да ви нанесат материални щети. Вие може да си изградите своеобразна стратегия спрямо такива личности, за да намерите компромис, балансирате между вашите интереси и тези на отсрещната страна, така че да се намери изход и решение.

В друг случай – от вас може да се изисква да се дистанцирате от тях или пък направо да се постараете да бъдете по самостоятелни и независими по отношение на приходи и разходи.

В тази посока като съвети, материална подкрепа или по друг начин, можете да разчитате  на вашето семейство, на най-близките си.

Може да обсъждате подобни приоритети с тях и със съответните позитиви. При всички случаи периодът е подходящ да хармонизирате и подобрите най-близката си среда, да се справите с битови или имотни казуси или въпроси, отнасящи се до местоживеене.

Не е препоръчително към настоящия момент да задлъжнявате, да давате пари на заем, това носи риск…

Взаимодействието с финансови институции пак така носи изненади…

Знакови или показателни събития можете да очаквате през втората част на седмицата, особено в дните на пълнолунието – 19 и 20 ноември. Постарайте се през това време да преобладават приходите, избягвайте конфликти, деструктивни влияния.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени