СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 16.07.2018 – 22.07.2018

x


Продължавате да бъдете в ключов период относно кариерното ви развитие или имидж като минимум. През тази и следващата седмица могат да възникнат знакови събития, които да преобразят живота ви и нека те ви зарадват! В повечето случаи това ще е награда или развръзки на вече зададени тенденции. Новото начало след това Слънчево затъмнение има подобно изискване, да се надградят, разширят минали успехи, а ако това е невъзможно – да се направи рязък завой, а обновяването в живота ви да продължи едва след 11 август, което ще включи и по-голяма социална активност, шанс да постигнете по-добри резултати, но в нова среда и т.н.

Все пак, ако се наложи някаква кардинална промяна, която не е твърде по вкуса ви, би трябвало да го приемете като нещо положително, което ще промени пътя ви на развитие и ще ви насочи към вашата предопределеност, там, където в пълна степен ще можете да демонстрирате потенциала си.

През втората част от периода нарастват шансовете да спечелите нещо чрез тайна опека, покровител или по един неочакван начин, в друг вариант –  това може да са алтернативни източници на доходи и е въпрос на избор дали ще ги приемете или не. Ежедневието ви е извън обичайния ритъм или рутинната работа не ви е твърде по вкуса,  хубаво е да намирате време и за почивка.

В любовта – мнозина ги  владеят силни чувства, но и хладни, практични оценки, така че  на този етап вашите чувства и/или връзки  са скрити или се ревизират…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Флоралната рокля – едно от нах-хубавите модни клишета.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ